14 iunie 2024

RAMAX

Despre noi

Ramax - consultanta imobiliara

cine suntem noi

Agentia imobiliara Ramax Real Estate a fost infiintata in iunie 2007 si incepand cu acest moment ne-am propus sa fim un punct de referinta pe piata imobiliara.

Preocuparea noastra este de a oferii servicii de cea mai buna calitate iar prin experienta acumulata de-a lungul timpului, prin profesionalism si o politica manageriala de sustinere a intereselor clientului, ne am cladit o serioasa reputatie in acest domeniu.

Compania noastra este orientata atat spre satisfacerea clientilor, cat si spre continua instruire a angajatilor, deoarece doar cu o echipa motivata si bine pregatita putem oferi un standard profesional cat mai inalt.

Suntem un grup de specialisti care vor sa-si puna experienta, cunostintele si timpul in slujba dumneavoastra. Daca suntem cei mai buni? ... Dumneavoastra veti decide si pentru aceasta va invitam sa ne cautati. O echipa compacta, armonioasa careia chiar ii pasa de dumneavoastra.

ce facem

Servicii imobiliare complete!
Vânzări, cumpãrãri, închirieri de apartamente, case, vile, spatii comerciale, productie, depozitare, terenuri intravilane si extravilane.

Analiza si studiul pietei imobiliare.
Identificarea nevoilor clientilor, proprietari, cumparatori, investitori si de a le corela, astfel incat fiecare dintre noi sa avem convingerea unei afaceri reusite si de ce nu, a unui vis implinit.

Respectarea unor principii solide de etica, de loialitate fata de clienti si eficienta consultantei pentru dvs, oricare ar fi scopul acesteia.

Solutii de calitate care sa aduca plus de valoare clientilor nostri, deschidere catre societatea civila si catre toti partenerii sociali.

Contact:
Strada Baba Novac , sector 3
Bucuresti
Geambei Adrian
0728.777.132
Fax : 0311.057.452
ramax2008@yahoo.com

 
Copyright © RAMAX 2007.Toate drepturile rezervate.